Steeds meer mensen besteden hun tijd aan het online spelen van spelletjes.

Voor een bepaald deel van deze spellen zijn servers nodig. Samen met anderen maakt u een verbinding met deze server zodat u met, of tegen, elkaar kunt spelen.

Een eigen dedicated server is prima geschikt om gameservers op te draaien. Daarnaast zou u er bijvoorbeeld ook communicatie software als TeamSpeak of Ventrillo op kunnen zetten. Wanneer u uw dedicated server wilt omtoveren tot een volledige gameserver dan kunnen wij u daar uiteraard bij assisteren.

Wij hebben zelf ruime ervaring met het draaiende houden van gameservers en kunnen indien nodig uw dedicated server kant en klaar inrichten met de door u gewenste spellen. Onderhouden van de servers is ook mogelijk, zodat bijvoorbeeld updates en nieuwe modules door ons worden geïnstalleerd.

infinity-gamehosting

Om niet de kosten van een eigen server te hebben kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om losse gameservers te huren.
Hiervoor kunnen wij infinity-gamehosting aanraden omdat wij weten dat zij kwalitatief goede gameservers aanbieden voor een goede prijs.

Het afnemen van gameservers bij infinity-gamehosting heeft nog een aantal voordelen.
Zij bieden hun diensten aan in hetzelfde netwerk als wij. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de verbinding, mocht u in de toekomst besluiten dat u toch liever een eigen dedicated gameserver heeft.
Daarnaast kunnen wij eenvoudig uw bestanden en instellingen overzetten naar uw nieuwe server. U kunt het zien als een soort groeiplan.